Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on käsin tehtävää kehon pehmytkudoksiin kohdistuvaa käsittelyä, johon kuuluu erilaisia otteita kuten sivelyä, painelua, hankausta, puristelua, ravistelua ja taputusta. Hoito rentouttaa jännittyneet lihakset sekä vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

Intialainen päähieronta

Intialainen päänhieronta on täydellinen pako arjesta. Se lievittää stressiä, päänsärkyongelmia ja erilaisia jännitystiloja niskassa ja muualla kehossa. Hoito parantaa keskittymiskykyä ja tekee olon rauhalliseksi. Päähieronta kiihdyttää aineenvaihduntaa ja elvyttää verenkiertoa pään ja hartiaseudun alueella sekä tervehdyttää hiuspohjaa. Hoito suoritetaan asiakkaan istuen selkänojallisella tuolilla vaatteet yllään, hierojan työskennellessä seisten hänen takanaan ja sivuillaan. Hieronta aloitetaan niska-hartiaseudun alueelta ja käsivarsista, jonka jälkeen käsitellään pään alue, korvalehdet ja lopuksi kasvot. Anna itsellesi aikaa pysähtyä hetkeksi!

Hot Stone-Kuumakivihieronta

HotStone –hieronnassa asiakasta hierotaan lämpimillä luonnon hiomilla basalttikivillä, jotka sitovat lämpöä pitkään ja vapauttavat sitä hitaasti ja tasaisest syvälle lihaksiin rentouttaen koko kehon. Kivet tuntuvat iholla ihanan sileinä ja pehmoisina. Hoidon tärkein elementti onkin lämpö ja sen siirtäminen noin 55 asteisilla kivillä asiakkaaseen, jolloin hoito koetaan yleensä miellyttävänä, kivuttomana ja rentouttavana.

Hemmotteluhieronta

Tässä hoidossa hoidetaan lihakset, iho ja mieli. Hoito aloitetaan kuivaharjaamaalla kevyin liikkein koko vartalo. Kuivaharjaus vilkastuttaa verenkiertoa jolloin aineenvaihdunta kiihtyy. Se myös poistaa kuollutta ihosolukkoa ja näin ihosta tulee silkinpehmeä. Tämän jälkeen koko vartalo hierotaan pehmein ja rauhallisin liikkein tuoksuöljyllä, rentouttaen jännittyneet lihakset ja tuoden kehollesi rauhallisen tunteen. Olet hemmottelusi ansainnnut!